-->

fredag 9. april 2010

Mine første Tilda

Endelig skinner solen igjen over Oslo, og Tilda er klar til en dag på stranden. Solbrun og fin allerede.Denne har jeg valgt å lage slik det står i oppskriften med badedrakt og soltørkle.
Hun mangler litt tilbehør ennå. Egentlig skal hun ha en sjøstjerne i hånden men jeg vil lage en badering og en strandbag i stedet.

Litt småprikete å lage disse tynne damene. Hvor mye skal de egentlig stappes? Som de fleste andre kvinner har min Tilda fått noen cellulitter.  Og hvor skal man plassere øynene for å få et fint uttrykk i ansiktet?

Venninnen hennes laget jeg uten klær så jeg kan bytte på etter årstid. Nytt antrekk til jul, påske, sommer osv. Nå holder jeg på å lage en hvit kjole. Ikke helt ferdig, prøves bare på for øyeblikket. Håret har jeg også valgt å lage annerledes enn oppskriften siden hun ikke alltid skal ha tørkle på hodet. Det er ikke festet helt slik det skal være ennå.
Ønsker deg en god og solfylt helg!

7 kommentarer:

 1. Så flink du er
  Sees snart :-)

  SvarSlett
 2. Så stilige dem ble :O)
  Kos deg masse i helgen.
  Klems

  SvarSlett
 3. Så søte de var da!! Flink du er å sy:)
  Har en liten ting til deg på bloggen min:)
  Har en give away hos meg også om du ikke har fått meldt deg på!!
  Klem Mona

  SvarSlett
 4. Å, så utrolig skjønne Tildaene dine er!

  SvarSlett
 5. Hei.Kjempe fine.Er så fint med Tilda.Elsker det.Håper du hadde en kjempe fin dag i går.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 6. For noen flotte tildadamer.
  Du er jammen flink. Lurt å kunne kle på den etter årstiden.
  Ha en flott søndag :)

  SvarSlett