-->

tirsdag 27. april 2010

Bryllupskort

Mulighetene for variasjon over tema bryllup er uendelig. Kanskje det er derfor jeg synes det er moro å lage denne typen kort. Bryllup er jo fest og glede, men samtidig kan man gjøre det delikat og sart. Her et knippe med klassiske kort.

Laget med noteark underst. Oppå har jeg lagt det mellomste laget fra en serviett hvor mønsteret fra servietten  så vidt er synlig. Stemplet med hobbystempel og pyntet med sølvdekor fra Nille.Samme teknikk her men pynten er blomster i stedet for stempel.

Hobbystempler i ulike farger i bakgrunnen, nostalgisk bilde og blomster med blank strassperle i midten.
Blomstene ser enorme ut på dette bildet, kanskje  fordi bildet er tatt litt ovenfra. Det ser heldigvis litt mer normalt ut i virkeligheten.


Det flotte papiret i bakgrunnen er en tapetprøve jeg tok med meg fra Maxbo en gang vi var der. Så har jeg dratt stempelpute lett over for å fargelegge relieffet i lillatoner. Stempelet av brudeparet er embosset og kjolen har fått blonde innfelt.


Alle blomstene jeg har brukt på disse kortene er fra lysmansjetter funnet på loppis.
 Remsen med hjerter er selvklebende og fra Nille.Lyst på mer bryllups inspirasjon eller bare nyte vakre bilder? Kikk innom denne flotte bloggen http://ruffledblog.com/

3 kommentarer:

  1. Helt nydelig! Man blir så inspirert av deg :) og jeg som skal i to bryllup om ikke så lenge... Du er dyktig!

    Ønsker deg en flott dag :) Klem

    SvarSlett
  2. Nydelige bryllupskort!

    Klem Fra Eva Helen

    SvarSlett