-->

tirsdag 1. september 2009

Snille bloggere

Det er gøy å blogge. Ingen tvil om det. Og mye av grunnen er alle de andre bloggere man "møter" på nettet og responsen vi gir hverandre. Jeg kom over Heimerikets blogg ved tilfeldighet. Du vet: gjennom en blogg, videre til en annen blogg....
Og hun hadde opprydning i stoffene sine og lurte på om noen der ute kunne gjøre nytte av noen stoffer hun selv ikke ville ha. Hun ville gi dem bort! Jeg meldte meg, og ønsket meg det lillarutete stoffet. Da pakken kom hadde jeg fått 2 stoffer! Hun synes jeg skulle ha det beige og brune også! Heldige meg!! Er veldig glad i naturfarger.
Hennes blogg handler om interiør, design og kreative ting. Du kan besøke henne ved å klikke her:


Disse skal komme til nytte om ikke lenge.
Tusen takk til "Heimeriket" for den fine gaven.

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Ja, det finnes mange snille mennesker her ute i Blogglandia. Kjempefine stoffer du fikk!
  Ser du lager mye fint. Likte veldig godt de søte lavendelposene dine. Og så mange flotte kort!
  Tusen takk for kommentar hos meg også! Du kan sikkert legge deg inn som følger av bloggen min, tror jeg...Jeg har faktisk ikke satt meg inn i det med følgere. Jeg er ikke så flink med data. Er nok et lite under at jeg i det hele tatt fikk til å lage meg blogg!
  Gleder meg til å se hva du skal sy av de fine stoffene!

  SvarSlett
 2. Så heldig du var :) Bloggverdenen er koselig, og det er alltid kjekt å besøke nye blogger!

  Ønsker deg en fin søndag!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Heihei!
  Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg!
  Ja det er mange mange flotte mennesker i bloggelandet! Å mange er vi, det er nesten så jeg ikke rekker over alle... Men det er bare sånn man må finne seg i.

  Så mye fint du har laget! Er det noe jeg ikke har gjprt særlig, så er det kort altså. Jeg blir så fasinert å se hva dere får til!

  Ønsker deg en flott ny uke!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 4. Ja det er så utrolig mange koselige bloggere, og du kommer stadig over noen blogger som er helt fantastiske.Blir sikkert noe fint av stoffet tenker jeg!

  SvarSlett