-->

mandag 10. august 2009

Småshopping i København

Nå er ferien over. I allefall for samboerens del. Forrige uke hadde vi 4 fine dager i København. Herlig by! Mye fint å få kjøpt der, men siden jeg lider av "kjøpevegring" for tiden ble det ikke store handleturen. Mest sightseeing og masse god mat og drikke.
Men var innom butikken TIGER som lå rett ved hotellet. En billigbutikk med priser fra 10 kr. og oppover. Der fant jeg disse asjettene til 20 kr.stykket. Passet så fint til de sorte avlange tallerkenene vi allerede hadde at de måtte bli med hjem. Kjøpte egentlig 6 stykker, 2 i hver farge, men den ene turkise tålte ikke flyturen og gikk i tusen knas...Slik kan det for eksempel gjøres:
I samme butikk hadde de også et godt utvalg av krydder til en tier. Blandt annet disse posene med tørket lavendel. Regner med å sy noen stoffposer og ha dem i. På posen står det at de også er fine å bruke til te eller å ha i bakverk.

Vi var en tur innom Zoo, og der kjøpte vi disse plakatene.Falt for fargene og de morsomme motivene. Skal sette sølvramme på og henge dem i gangen, det eneste stedet vi har blåfargede ting.

Ønsker dere en herlig uke!

4 kommentarer:

 1. Hei hei!Så koselig du ville være med på konkurranse hos meg:) Flott blogg du har..skal jeg se nærmere på i kveld!Ha en flott dag:)
  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett
 2. Heisann du. Så at du hadde vært inne hos meg(for lenge siden ;) Toselig at du tok turen innom. Flotte asjetter du hadde funnet deg, veldig synd at den ene ble knust.
  Ha en fin dag du ;)

  SvarSlett
 3. heisann:) Takk for koselig kommentar inne hos meg:) Høres ut som en fin shoppingtur med litt av noen kupp, blir spennende å se hvilke poser du syr til lavendelen, lavendel lukter jo bare himmelsk:) klem monica

  SvarSlett
 4. oi det elefant-bildet var utrolig stilig!!!
  Husker TIGER-butikken fra Danmark, ja, så mye artig til en billig penge;-)

  SvarSlett