-->

tirsdag 29. desember 2009

Vel overstått julefeiring

Håper du har hatt en fin jul!

Det har iallefall jeg. Vi har vært i England hvor vi har bodd hos samboerens søster,svoger og niese litt sør for London i 5 dager. Hans to andre søstre kom også med 2 voksne barn, så tilsammen var vi 9. Veldig koselig.
Huset ligger litt på landet og her kan man gjøre lite annet enn å slappe av og nyte livet.

Iår var min julestemning totalt fraværende før vi reiste. Men huset var så fint pyntet til jul, og hver morgen ved 8-tiden kom 3 dådyr inn i hagen. Da kom julestemningen snikende, heldigvis.
Mange av julegavene ble handlet i England i år, og varehusene var pyntet i full julestas.


Denne treklokken som henger ned fra taket synes jeg var gammeldags og fin.Familens katt Max er fortsatt leken og klarte ikke holde labbene vekk fra julepynten i huset.


Nå skal jeg nyte de siste juledagene og lade opp til det nye året. Jeg har fått ny jobb og skal begynne den 5.januar. Skal jobbe deltid som innkjøpsassistent for dameklær. Det er samme type jobb som jeg hadde tidligere, men i et annet firma. Jobben består i utvikling av kolleksjoner i samarbeid med innkjøperen. Det vil si at jeg skal sørge for at kolleksjonen og produksjonen går etter planen slik innkjøper ønsker, både når det gjelder passform og farger . Gleder meg til å komme igang igjen.

Ha en fin kveld!

1 kommentar:

  1. Hei.Så koselig da å være i London å feire jul.Har så lyst til London en dag får se om det blir.Har vært i Paris og Roma så håper å komme til London en dag.Nydelig kattepus.GRATULERER så my med ny jobb å lykke til.Ønsker deg en riktig fin Romjul videre.Klem fra Bodil..

    SvarSlett