-->

mandag 9. november 2009

Toalettmapper

I går fikk jeg sydd noen punger/toalettmapper.

Jeg har fått plass på en messe i Ski om 14 dager og er i full gang med å produsere litt forskjellig. Jeg hadde endel stoffposer med snor med meg sist jeg var på messe, men det var så mange som spurte: "Hva skal man bruke dem til da?" Selv om jeg forklarte at de var kjempefine både til oppbevaring av sko og å samle ting i på reise, så var visst tanken på å bruke poser litt fremmed for mange. Derfor har jeg laget mapper i stedet. Kanskje folk føler det er litt mer anvendelig.
Mappene er i forskjellige størrelser alt ettersom hva jeg har liggende av stoffer og glidelåser.

Bildene er tatt med mobil i dag, og jeg er visst litt skjelven på hånda...... :-)
Den blomstrete mappen er i litt blank bomull og måler 20x15 cm.
Jeansmappen er samboerens avlagte bukse og er 15x17 cm. Denne har et mønstrete stoff på baksiden, og jeg har laget en rosett av jeans og blonde til pynt. Begge mappene har rutete bomullsfôr.

Denne gangen en mørk blå jeans som har blitt mappe. Hundemerket og hempen hvor det står "jeans" kjøpe jeg på StoffogStil for lenge siden. Merket har teksten " Happy kids know how to play". Paljetthjertet er fra en indisk sybutikk. Inni har jeg brukt rødt fôr.
Mappen måler 17x15 cm.

Valmuemappen er i lin og måler 22 x 15 cm. Den har svart fôr med hvite prikker inni.

Og så den som nok er min favoritt. Gullfarget silke og jeg har lagt over undertøysblonde på den ene siden. Lyst silkefôr inni. Måler 22x19 cm.

Jeg har også planer om å lage noen flere lavendelhjerter og poser før messa. Men vet noen derute om hvor man får kjøpt tørket lavendel? Har vært i apotek og drøssevis av andre butikker uten hell... Tips mottas med tusen takk.

Ha en fortsatt fin kveld !

2 kommentarer:

  1. Hei.Kjempe fine.Sikker på att dem for du selt. Så fint man kan lage av jenbruk trenger ikke å kjøpe dyre stoffer...Du lurte på om jeg hadde sydd veska med kattepuser på som henger på arbeidsrommet mitt.Ja sydde den for en del år tilbake.Ha en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil...

    SvarSlett
  2. Hei igjen.Du lurte på hvor jeg kjøper trykkblokkene.Det er til ett norsk firma Fjellform.Bare søk på det så får du se...De er veldig dyre Skal sy flere skinnfeller siden så da skal jeg bruke dem..Ha en riktig fin kveld videre.Klem fra Bodil..

    SvarSlett